header

    ×

    Megjegyzés

    Lack of access rights - File 'http:/www.pagodaetteremszeged.hu/images/stories/galeria/pagoda2.jpg'

    Lack of access rights - File 'http:/www.torzsasztal.com/plugins/content/fboxbot/thumbs/img-1898_200x133_b2d4aa989a1c5bd84b2f32bd88d14bed.jpg'

    péntek, 23 május 2014 02:00

    Szegedi Vendéglátóhelyek

    Írta:
    Értékelés:
    (3 szavazat)
    Szegedi Vendéglátóhelyek - 5.0 out of 5 based on 3 votes

    Szegedi éttermek napi, heti menü kínálata


    A szegedi éttermek, hasonlóan az ország más éttermeihez, általánosságban étlapon tartják a magyar és a nemzetközi konyha legjellemzőbb fogásait. A szegedi éttermek többsége azonban kínál kimondottan alföldies, szegedies ételeket is. A szegedi éttermek között azonban külön kategóriát jelentenek a halászcsárdák, melyek fő specialitása a szegedi halászlé, mely elsősorban filézett ponty halászlét, halászlevet jelenti. Az alábbi listában részletsen bemutatunk szegedi éttermeket, ill. közreadunk olyan listát melyben az összes szegedi éttermet felsoroljuk.

    ALGYŐI HALÁSZCSÁRDA

    Az Algyői Halászcsárda az Algyői Tiszahíd Szeged felőli lábánál, Szeged és Hódmezővásárhely között félúton helyezkedik el. A csárda vezető ételei a hagyományos tiszai halételek. Étlapjukon megtalálható a filézett ponty, a vegyes, a korhely- és harcsahallé, a híres szegedi, vagy szögedi halászlé. Sláger ételeink a filézett pontypaprikás túrós csuszával, a fokhagymás szögedi sült hal és a haltepertő. Az étlapon szerepelnek még harcsából, süllőből, kecsegéből és pisztrángból készült ételek is.
    A halat nem kedvelők sem maradnak éhen, hiszen sertésből, borjúból, bélszínből, libamájból, pulykamellből készült fogások színes palettája közül választhatnak, de vegetáriánus ételekkel is szolgálunk. Vállaljuk családi és vállalati rendezvények lebonyolítását 80 főig.

    6750 Algyő, Vásárhelyi út 53.
    tel.: 62/267-020
    e-mail: algyoihalaszcsarda@invitel.hu
    Web: www.algyoihalaszcsarda.hu/
    Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

    Algyői Halászcsárda

    Látogasson el weblapunkra!

    ARANYHAL ÉTTEREM SZEGED

    Örömünkre szolgál hogy meglátogatta weboldalunkat és reméljük hogy rövidesen éttermünkben személyesen is vendégül láthatjuk. Megújult környezetben, új arculattal, házias ízekkel, szolid árakkal állunk az Önök rendelkezésére. Ha olyan ételt kíván fogyasztani, ami nem szerepel az étlapon, lehetőségünkhöz mérten próbáljuk kielégíteni igényüket, ízlésüket. Némely ételünkből tudunk kis adagot is felszolgálni, ebben az esetben az egész adag árának 70%-át, számoljuk fel. Az ételek árai a köretet nem tartalmazzák.

    Cím: Szeged Kálvária tér 6.
    Telefon: 30/260-9493, 62/310-707
    e-mail: aranyhal@index.hu
    Web: www.aranyhaletterem-szeged.hu

    FEHÉRTÓI HALÁSZCSÁRDA ÉS PANZIÓ

    Az E5-ös úton, Budapest felõl érkezve, Szeged elõtt néhány kilométerrel, a Fehértói Tájvédelmi Körzet szélén található a messzeföldön ismert, Fehértói Halászcsárda amely 1938 óta üzemel, de a közelmúltban jelentõs átalakuláson esett át. A tórendszert üzemeltetõ halgazdaság által tenyésztett különlegesen ízletes ponty, a makói hagyma, és a szögedi paprika felhasználásával készül a világhírû szögedi pontyhalászlé. Az igényesen kialakított panzióban 17 franciaágyas, pótágyazható szoba áll a vendégek rendelkezésére.

    Cím: 6728, SZEGED, Budapesti út 41. M5 161,4 km
    GPS: N:46°18,11' E:20°04,16'
    Telefon: + 36 62 555-960
    Telfon panzió: + 36 62 555-964
    Mobil: +36 30 670-8550
    Fax: + 36 62 555-961
    e - mail: feherto@invitel.hu
    Internet: www.fehertoihalaszcsarda.hu
    www.fehertoihalaszcsarda-panzio.hu

    Nézze meg videónkat!

    JOBB MINT OTTHON KISVENDÉGLŐ SZEGED

    Szeretettel várjuk a szórakozni, étkezni, pihenni vágyó vendégeinket.
    Kóstolja meg tradicionális, magyaros halételeinket, próbálja ki a helyszínen nyújtott sportolási, horgászati lehetőséget. családias környezetben, tóparton, fákkal és virágokkal körülvett étteremben tájjellegű ételekkel, vagy a tóparton horgászati lehetőséggel várjuk Önöket. A finom ízek, és speciális ételeknek és bőséges fogásnak köszönhetően sok visszatérő vendég igazolja munkánk sikerét és eredményességét.
    Vállaljuk családi események, esküvő, születésnap, keresztelő, egyéb céges rendezvények, megbeszélések lebonyolítását.

    Nyitva tartás:
    A hét minden napján 11:00 - 23:00 óráig

    Kapcsolat felvétel:
    Oláh Dezső csárdagazda
    6722 Szeged, Napos u. 5/B.
    Tel.: 62/555-808
    Fax: 62/555-809
    Mobil: 30/3380-555
    Web: www.jobbmintotthonkisvendeglo.hu

    JOBB MINT OTTHON KISVENDÉGLŐ SZEGED

    ILLÉS PANZIÓ - STÜSZI VADÁSZ ÉTTEREM

    Szolid árakon, széles választékban kínálunk ízletes vadételeket. Étlapunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy minden korosztály felfedezze a kedvéhez illőízeket. Gondoltunk azokra is, akik nem kedvelik a vadakat, így kínálatunkban megtalálhatók a halakból, háziszárnyasokból, sertés- és marhahúsból készült különlegességek is. Stílszerű bútorokkal berendezett elegáns éttermünkben – azonos időben – 50 fő részére tudunk ülőhelyet biztosítani, míg a hat éve muködő kényelmes, családias hangulatú PANZIÓNK 30 fő elszállásolására kínál lehetoséget – korrekt árakon.

    Szobafoglalás: 62/315-640
    Cím: Szeged, Maros utca 37.

    Asztalfoglalás
    6721 Szeged, Maros utca 37.
    Telefon: 62/315-640
    Étteremvezető: Szabó Márta Zita
    Mobil: 20/92-72-642 ( Illés Németh István Panzió- és Étterem tulajdonos)
    Tel.: 20/230-94-56
    E-mail: illespanzio@invitel.hu
    Web: www.illespanzio-vadaszetterem.hu/

    Nézze meg videónkat!
    Fotógaléria
    Látogassa meg weboldalunkat

    KISKŐSÖSSY HALÁSZCSÁRDA

    Az 1930-as években megalapított csárda híres volt. Ezt a jó hírnevet folytatja a most üzemeltető Oláh Dezső csárda gazda is. A finom ízek és speciális ételek miatt visszatérő sok vendég igazolja a sikeres munkánkat.
    Minden csütörtökön 19 órától faszénparázson sült Cipi bácsi féle Erdélyi flecken és Vargabéles vacsorával kedveskedik a csárda gazda vendégeinek. Rendezvények, esküvők, egyéb vállalkozói megbeszélések.

    Nyitva tartás:
    A hét minden napján 11:00 - 24:00 óráig

    Kapcsolat felvétel:
    Oláh Dezső csárda gazda
    6727 Szeged, Felső-Tisza-part
    Telefon: 62/555-886
    Fax: 62/555-887
    Mobil: 30/3380-555

    Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

    Nézze meg videónkat!

    Pagoda Kínai Étterem Szeged

    Vonzó, egzotikus hangulattal, és a balinéz, thai, kínai konyha legjobb fogásait felvonultató bőséges étlappal várjuk Önöket, klimatizált környezetben minden nap 11:30-23:00 óráig!
    A kezdetben elsősorban kínai jellegű Pagoda Étterem 1986. június 27-én nyílt meg, majd kisebb átalakítás és stílusváltás után, a varázslatos ázsiai hangulatot megőrizve, de most már több nemzet konyhájának remekeit kínálva 15 évvel késõbb, 2001. június 27-én nyitott ki újra. A másfél évtized alatt a szegediek közül sokan törzsvendéggé váltak, és számos ismert név is megfordult már itt.
    Az ételek 100 százalékig eredeti receptek alapján készülnek, amit az étterem "konyhaművészei" kínai szakácsoktól sajátítottak el. A vendég a keleti konyha több ezer finomsága közül a magyar ízlésvilághoz legközelebb állókat felvonultató étlapról választhat kedvére valót.

    Tovább...

    Magtár Fogadó Thummerer Pincészet Noszvaj

    Wok n' Go - Kínai gyorsétterem a szegedi passzázson

    A Wok n' Go friss, tápláló és ízletes ételeket kínál, melyeket frissen készítünk pár perc alatt, akár az ön szeme előtt is! Egyszerűen hangzik, igaz? Mert az is! Egyszerű, megfizethető, ellenállhatatlan ételek elvitelre, vagy helyben fogyasztásra.
    Alapanyagaink: Ha van bármi titka annak, hogyan lehet jó ételeket készíteni, akkor kezdjük mindjárt a legjobb és friss alapanyagokkal. Ezért minden alapanyag amit felhasználunk nemcsak egészséges, de a legjobb minőségű és minden nap frissen beszerzett.
    A pikáns szószok mind - mind saját, titkos recept alapján készülnek. A menü összeállításnál kapnak az egészségtudatos lehetőségek, mint például a teljes kiőrlésű tészta, teljes szemű rizs és a tofu.
    Mi sohasem használunk sót. Kizárólag alacsony szénhidrát tartalmú zöldségből készült ételeket kínálunk a rizs és tészta mellé.

    Tovább...

     

    További Szegedi Éttermek

    Port Royal Étterem

    John Bull Pub

    Aranyoroszlán Étterem

    Matuzsálem Étterem

    Szeged Étterem

    Alabárdos Étterem

    Kínai Nagy Fal Étterem

    Indiai Étterem

    Szélkakas Étterem

    Csirke Csárda

    Csepp a Tengerben Halászcsárda

    Favilla Étterem

    Aranylabda Étterem

    Fasor Vendéglő

    Blues Kert Étterem

    Üvegvár Étterem

    Régi Híd Vendéglő

    HBH Bajor Étterem

    Kiskakas Étterem

    Gringos Mexikói Étterem

    Taverna Étterem

    Kárász Csárda

    Megjelent: 36412 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 23 szeptember 2014 20:54
    © 2018 Szegediwiw - All Rights Reserved. Designed By JoomShaper & Kontraszt Web és Videó Studió