SZEGEDI WIW

Szegedi éttermek, szegedi panziók, programok

Megtekintések: 8

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Nagyon király! Beillesztettem a kódot, így már a Szegedi wiw-en is láthatóak vagytok.
köszi, minden este 6 órától fôzés a Tal Latini-ben. Nem tudom milyen minôségben, de reméljük azért élvezhetô. A reggeli Lions bár is vetítve lesz.

A fôzés során kérdésekre is válaszolok. A chat-et beállítottam, nem kell tagnak lenni a hozzászóláshoz.

minden jót

Horváth Zoltán mondta:
Nagyon király! Beillesztettem a kódot, így már a Szegedi wiw-en is láthatóak vagytok.
amúgy hol látható?
Itt, ezen az oldalon, a videó ablakban, de az lett volna a legjobb ha az oldal tetején, Te eleve a a beágyazó kódot szúrtad volna be és akkor nem csak a link jelent volna meg abban a nagy üres részben, hanem rögtön az oldal tetején jelenne meg a videó. Nem tudom utólag bírod-e ezet szerkeszteni?

cheflaszlo mondta:
amúgy hol látható?
letöröltem az elsô bejegyzést

Horváth Zoltán mondta:
Itt, ezen az oldalon, a videó ablakban, de az lett volna a legjobb ha az oldal tetején, Te eleve a a beágyazó kódot szúrtad volna be és akkor nem csak a link jelent volna meg abban a nagy üres részben, hanem rögtön az oldal tetején jelenne meg a videó. Nem tudom utólag bírod-e ezet szerkeszteni?

cheflaszlo mondta:
amúgy hol látható?
Tal Latini születése - live (cheflaszlo étterme Máltán) http://www.justin.tv/cheflaszlo

Hozzászólás a beszélgetéshez

RSS

© 2012   Created by Horváth Zoltán.   Működteti: .

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

Szegedi panziók

Cylex Silver DíjWeblink Linkgyűjtemény, Linkek WYW Globál Directory Linkkatalógus