Szegedi éttermek, szegedi panziók, programok
Megjelölések: fotó
Majd akkor nézem meg, ha a nézzdmeget egy zével írod. Üdv.: yoros
Kedves Horváth Zoltán! Elég sokan vagyunk olyanok, akik nem vagyunk gyakorló felhasználók. Itt csak " kóválygunk" a neten, hogy hogyan is küldjünk üzenetet a wiw-re, vagy hogyan szóljunk hozzá egyes megnyilvánuláshoz. Keressük az üzenőfalat, ahová a megjegyzéseinket küldhetnénk.Nagyon hasznosnak találnánk és megköszönnénk mi gyakorlatlanok, ha elmesélné milyen úton-módon tudunk a legegyszerűbben feljutni erre az oldalra. Egy ismerősöm szólt, hogy írt Önnek, de nem tudja hogyan kell elküldeni mert sehol sem talál erre utaló jelzést. Nem tudtam neki tanácsot adni. Az előbb kerestem a www.szegedwiw-et és egy golop, vagy gotop nevű oldal nyílt meg, amivel nem tudtam mit kezdeni.Most itt találtam egy felületet, ahova írhatok, ezek után abban reménykedem, hogy eljut Önhöz.Vagyunk egy páran, akiknek lenne mondanivalója, de ehhez egy kis "mankó" kellene. Akár az iwiw-en, akár a skyp-en, vagy a messengeren el tudunk igazodni mert olyanok a jelzések és nem kell informatikusi képesítéssel rendelkeznünk. Ha ebben a dologban tudna segiteni megköszönnénk! üdvözlettel a koca internetezők nevében Márkusné Illy
© 2012 Created by Horváth Zoltán.
Működteti:
.
Profilkártyák | Jelentse észrevételét | Használati feltételek