SZEGEDI WIW

Szegedi éttermek, szegedi panziók, programok

Helló! Beneveztem a Nagyvárosi dzsungelbe, a Metro Global Photo Challenge idei versenyére. A képeim itt találhatók:www.pityesz76.mpchallenge.com

Megjelölések: fotó

Megtekintések: 23

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Szia István!

Megnéztem a fotókat,van köztük néhány érdekes kép,nekem az éjszakai "tűzkarikák" tetszett.

Én is fotózgatok,ha érdekel megtalálod a képeimet az alábbi címen.

www.k-atys.fotoalbum.hu

További jó kattintgatást kívánok Kőhalmi Attila
Szia! valamiért rosszul van fölrakva a link nem jelenik meg az oldal.
köszi javitottam :)
Boldog új évet kívánok :)
Te is nézd meg a " Forgó nő "-t ,hogy láthasd,melyik agyféltekéd használod,
www.jegaleria.neobase.hu Legújabb kép (jobbra lent),(teljes leírással)a Művésztársak alkotásai menüben
Üdv.:László
Én nem vagyok fotós,de szerintem a rohano város is nagyon jó elkapott pillanat.
Az én öcsém is dolgozott kint az NDK-ban Lipcsében 1970-1975között ha jól emlékszem Szabados Istvánnak hívják.Voltunk akkor kin nála látogatóban.
Feltettem az oldalamra egy érdekes cikket, ismertetőt egy új, preventív rák ellenes készítményről, olvasd el!
jo van no már egy éve volt
jo a kisebbbet bántani? :)

Majoros Attila Dr. mondta:
Majd akkor nézem meg, ha a nézzdmeget egy zével írod. Üdv.: yoros
:)
Kedves Horváth Zoltán! Elég sokan vagyunk olyanok, akik nem vagyunk gyakorló felhasználók. Itt csak " kóválygunk" a neten, hogy hogyan is küldjünk üzenetet a wiw-re, vagy hogyan szóljunk hozzá egyes megnyilvánuláshoz. Keressük az üzenőfalat, ahová a megjegyzéseinket küldhetnénk.Nagyon hasznosnak találnánk és megköszönnénk mi gyakorlatlanok, ha elmesélné milyen úton-módon tudunk a legegyszerűbben feljutni erre az oldalra. Egy ismerősöm szólt, hogy írt Önnek, de nem tudja hogyan kell elküldeni mert sehol sem talál erre utaló jelzést. Nem tudtam neki tanácsot adni. Az előbb kerestem a www.szegedwiw-et és egy golop, vagy gotop nevű oldal nyílt meg, amivel nem tudtam mit kezdeni.Most itt találtam egy felületet, ahova írhatok, ezek után abban reménykedem, hogy eljut Önhöz.Vagyunk egy páran, akiknek lenne mondanivalója, de ehhez egy kis "mankó" kellene. Akár az iwiw-en, akár a skyp-en, vagy a messengeren el tudunk igazodni mert olyanok a jelzések és nem kell informatikusi képesítéssel rendelkeznünk. Ha ebben a dologban tudna segiteni megköszönnénk! üdvözlettel a koca internetezők nevében Márkusné Illy
Kedves Illy
ide talált a szegediwire ha vm hez hozzá szeretne szolni előbb
a http://www.szegediwiw.hu/groups között keresse meg hova szeretne szolni. aztán keresse meg a csoport tetején ezt a feliratot: * pl Csatlakozzon a Akik lemondanak a szegedi augusztus 20-i tűzijátékról klub -hoz feliratot erre kattintva a klub neve alatt ugyanilyen fehér lubrika mit hova ezt is irta várja az ön észrevételét
remélem tudtam seegíteni

Márkus Mátyásné Illy mondta:
Kedves Horváth Zoltán! Elég sokan vagyunk olyanok, akik nem vagyunk gyakorló felhasználók. Itt csak " kóválygunk" a neten, hogy hogyan is küldjünk üzenetet a wiw-re, vagy hogyan szóljunk hozzá egyes megnyilvánuláshoz. Keressük az üzenőfalat, ahová a megjegyzéseinket küldhetnénk.Nagyon hasznosnak találnánk és megköszönnénk mi gyakorlatlanok, ha elmesélné milyen úton-módon tudunk a legegyszerűbben feljutni erre az oldalra. Egy ismerősöm szólt, hogy írt Önnek, de nem tudja hogyan kell elküldeni mert sehol sem talál erre utaló jelzést. Nem tudtam neki tanácsot adni. Az előbb kerestem a www.szegedwiw-et és egy golop, vagy gotop nevű oldal nyílt meg, amivel nem tudtam mit kezdeni.Most itt találtam egy felületet, ahova írhatok, ezek után abban reménykedem, hogy eljut Önhöz.Vagyunk egy páran, akiknek lenne mondanivalója, de ehhez egy kis "mankó" kellene. Akár az iwiw-en, akár a skyp-en, vagy a messengeren el tudunk igazodni mert olyanok a jelzések és nem kell informatikusi képesítéssel rendelkeznünk. Ha ebben a dologban tudna segiteni megköszönnénk! üdvözlettel a koca internetezők nevében Márkusné Illy
Igen, köszönöm a kedvességét, majd meglátom hogyan boldogulok.

Hozzászólás a beszélgetéshez

RSS

© 2012   Created by Horváth Zoltán.   Működteti: .

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

Szegedi panziók

Cylex Silver DíjWeblink Linkgyűjtemény, Linkek WYW Globál Directory Linkkatalógus