SZEGEDI WIW

Szegedi éttermek, szegedi panziók, programok

Nem akarom elhinni hogy nincs senki ezen az oldalon aki nem ismer senkit azok közűl akik 1969 től 1971 ig NDK ban Bitterfeldben dolgoztak.Én Debreceni vagyok ezsem kis város mégis találok scrácokat a régi időkből.aról nembeszélve hogy a Szegedi vagy környéki fiuk belevalóscrácok voltak.Ha valaki mégistudna valamit róluk kérem értesitsen előre is kösz Pék Zoltán

Megtekintések: 147

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Szia Gyöngyi! Igen Szegeden lakunk mind a ketten.Nem voltam Balatonföldváron de Ilmenauból ismerhetjük egymást mert többször voltam ott látogatóban!Székely Emőkével volt kapcsolatom! Az iwiw lapomon van ottani fényképek feltöltve! A Klári már nemdolgozik az Aranyhal-ban,most betegeket ápol! Őt is elérheted az iwiwen! palffyklara@gmail.com Szép napot neked! István.
bakodi gyöngyi mondta:
Pálffy István ,szia.
Alig bírtok válaszolni,remélem jó lesz.
Éppen most keresem a Klárát,úgy tudom a Kálvária tér sarkán dolgozik.
Akarunk egy kis helyi találkozót szervezni.
Jól értemTe is dolgoztál kinnt és voltál Bföldváron is??? mert akkor ismerjük egymást úgy gondolom.
Itt élsz Szegeden??? üdv Neked ,Gyöngyi

Sziasztok!

Hallgassátok sok szeretettel a stúdióban felvett dalomat:

http://www.youtube.com/watch?v=G2_EYGyqIN0

Tóth Jonathan

Kedves Zoltán! Én is dolgoztam NDK ba, és ismerek néhány emberkét akik kint dolgoztak! Drezdában, Ébersbach ban (Görlitz mellett), Neustadtban. Üdv. Kné. Németh Piroska T:30/218-9565 Ja és Szegeden élünk!
Eltűnt a levelem? Szegediek vagyunk és NDK ban dolgoztunk. Piroska. T:30/218-9565

Hozzászólás a beszélgetéshez

RSS

© 2012   Created by Horváth Zoltán.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

Szegedi panziók

Cylex Silver DíjWeblink Linkgyűjtemény, Linkek WYW Globál Directory Linkkatalógus