Szegedi éttermek, szegedi panziók, programok
Megjelölések: délmagyar, hegedűs, kárász, szeged, szín, utca
Permalink Eddig válaszoljon: Horváth Zoltán Erről: Szeptember 28, 2009 Hol: 2:34pm
Permalink Eddig válaszoljon: Kovács István Erről: Szeptember 28, 2009 Hol: 2:40pm Az alvás működésével kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, ha a tudósok azt mondják biztos úgy van. Engem egyébként nem érint igazán a dolog, mert egyrészt félsüket vagyok, másrészt nem a belvárosban hanem egy csendes lakótelepen lakom. Szóval panelpatkány vagyok. Én sem értek egyet azokkal akik a belvárosi zajra panaszkodnak, még ha ez a lakók számára tényleges kényelmetlenséget is jelent. A városok már csak ilyenek. Nyilván van annak valami oka hogy valaki miért választja a belvárost és amikor a döntését meghozta, nyilván tisztában volt azzal hogy a belváros zajosabb mint egy kertváros, bár ez sem mindig igaz. Magyarországon belvárosban lakni ha jól tudom, még mindig sikk és ennek pénzben is megfizetendő ára van, amit sokan vállalnak is. Ugyanez a helyzet a járművekkel. Hol itt, hol ott zárogatnak le utcákat a lakók nyomásának engedve, de ez csak ritkán vezet eredményre mert ilyen esetben a környező utcák forgalma nő meg és az ott lakók kezdenek tiltakozni. Magam sem értem azokat akik mostanság a körutak, sugárutak mentén vásárolnak új lakást, de ha már így döntöttek akkor tudomásul kell vegyék a nagy forgalmat és zajt és nem zárathatják le a nagy körutat.
Másrészt! Szegeden gyakorlatilag még a nyári, turistaszezonban sem beszélhetünk éjszakai életről. Szeged egy döglött város, hisz még szombat este is 11-re kihal a belváros és valahol ez a lakosságot is minősíti, mert elég csak átruccanni a szomszédos Szabadkára vagy Aradra és megnézni hogy milyen élet van esténként a városban. Pedig Ők sem gazdagabbak nálunk, pusztán csak tudnak élni, velünk ellentétben akik csak kesergünk, görcsölünk, irigykedünk, gürcölünk, ki mit. Ja és tévét nézünk!
© 2012 Created by Horváth Zoltán.
Működteti:
Profilkártyák | Jelentse észrevételét | Használati feltételek